MTB

Danmarks MTB-landshold har fået sponsor

Danmark Cykle Unions (DCU) MTB-landsholdet har ikke tidligere haft en hovedsponsor, men nu indgår man i et samarbejde med SkiStar, som driver fjelddestinationer i Sälen, Vemdalen og Åre i Sverige, og Trysil og Hemsedal i Norge. Destinationerne er mest kendt som skidestinationer, men om sommeren er det MTB-cykling og andre aktiviteter i naturen, der er på programmet.

DCU og SkiStar vil som en naturlig del af partnerskabet samarbejde om events og løb, både på SkiStars destinationer og på store cykelevents i Danmark. SkiStar bliver fx en synlig del af Shimano MTB Liga, der afholdes hver måned fra april til finalen i september. Her vil SkiStar skabe en aktivitet som en del af eventen.

MTB-landsholdet ser frem til samarbejdet, den populære rytter, Sebastian Fini Carstensen, siger: ”Samarbejdet mellem SkiStar og MTB-landsholdet åbner for nogle spændende muligheder, og jeg ser frem til muligheden for at komme på træningslejr i Sverige og Norge, hvor vi kan blive udfordret på en anden måde end herhjemme”.

Læs mere i nedenstående: