Nyheder

Danmarks Cykle Unions har fået ny kommunikationschef

Danmarks Cykle Union (DCU) har ansat  56-årige Ulrich Gorm Albrechtsen som ny kommunikationschef.

Ulrich Gorm Albrechtsen, der er fra Herning, har i en længere årrække arbejdet med kommunikation, PR og strategisk rådgivning. På sit cykelfaglige CV, har Ulrich Gorm Albrechtsen blandt andet etablering og udvikling af lokale cykelklubber, en stilling som landskonsulent i DGI Cykling, og involvering i et professionelt cykelhold.

”Vi glæder os til at gøre brug af Ulrich Gorm Albrectsens kommunikationsmæssige erfaring og knowhow og det bliver spændende at få en person med om bord, der er forankret i det Midt- og Vestjyske”, udtaler DCU-direkør Martin Elleberg Petersen.”Herning har jo stolte cykeltraditioner, og Ulrich Gorm Albrechtsen kommer med stor viden og et stort netværk indenfor cykelverdenen, på landsdækkende plan – det har også vægtet tungt”, uddyber DCU’s direktør.

Siden maj 2019 har Ulrich Gorm Albrechtsen været ansat som adm. Direktør for Reklamebureauet Advicer i Herning. Ulrich Gorm Albrechtsen blev desuden valgt som suppleant til DCU’s bestyrelse på kongressen i juni måned – en post han nu fratræder, for hurtigst muligt at sætte sig i sadlen som ny kommunikationschef i Danmarks Cykle Union.