Internationalt landevej

Cavendish kan være på vej til Deceuninck – Quick Step

Verdensmester fra 2011 i Rudersdal, vinder af 30 etaper i Tour de France og 15 af slagsen i Giro d’Italia, Mark Cavendish, står uden kontrakt i 2021. Bahrain-McLaren har meddelt, at den 35-årige brites kontrakt ikke bliver forlænget. Dette efter et 2020 uden resultater af den hurtige rytter fra Isle of Man.

Men nu åbner der sig måske en mulighed på Omega Pharma – Quick-Step teamet for briten. Manager Patrick Lefevre overvejer, ifølge flere medier, at lave en aftale med rytteren, der ikke selv mener, at han er klar til at gå på cykel-pension.

Mark Cavendish kørte for teamet fra 2013 til 2015, og har generelt et godt forhold og samarbejde med teamets danske sportsdirektør Brian Holm. “Det er ingen hemmelighed, at han gerne vil retur til teamet. Jeg tænker over, hvad han kan kan gøre for sporten og for teamet. Ud over hvad han kan gøre på cyklen, hvad kan han så gøre for de unge ryttere. Lige nu siger mit hjerte ja, men mit hoved siger nej. Under alle omstændigheder vil jeg ikke tage en beslutning, før jeg har talt med Mark personligt. Respekt er det mindste han fortjener”, udtaler Patrick Lefevre ifølge Het Nieuwsblad.

Mark Cavendish udgik af søndagens Flandern Rundt.