Dansk LandevejTopartikler

Bogen Læs Løbet – Taktik for cykelryttere gør læserne klogere på at køre cykelløb

Den 20. marts udkom bogen Læs Løbet – Tak for cykelryttere skrevet af Henrik Zachariassen og med forord af Brian Holm. Bestil bogen via Bike N’Run på dette link.

En bog der giver læserne mulighed for at blive klogere på at køre cykelløb.  Brian Holm åbner bogen med nogle gode eksempler på hvilken forskel den rette taktik kan have på udfaldet af et cykelløb. Derefter bliver du som læser taget med i kapitler, hvor du kan lære at minimere vindmodstand, at sidde rigtigt på hjul, komme med på viften, lære mere om rulleskift, komme bag om et cykelløbs anatomi, lærer at finde et cykelløbs afgørende momenter, at bruge dine kræfter rigtigt, og at indgå alliancer.

Plus du kan lære om at passe på dine kræfter, at placerer dig i feltet inden cykelløbets afgørende momenter. Du får masser af viden om måder at køre cykelløb på, om forskellige ryttertyper, strategier, målsætning, om taktik, om hvordan du vinder spurten, om hvordan du skal sætte dit angreb ind og hvornår du skal lukke huller.

Du kan i bogen også læse om at begå sig i et udbrud, om hvordan du skal køre en finale, om at time spurten rigtigt, om at bruge psykologi overfor modstanderne samt hvordan du kan analysere dine løb efterfølgende.

Og så er der tanker om forskellene på etapeløb og endagsløb, om holdkørsel og rigtig meget andet

Det hele er illustreret med gode tegninger, så dem der er meget visuelle hurtigt kan få udbytte af bogen.

Du bliver en klogere cykelrytter af at læse bogen Læs Løbet – Taktik for en cykelrytter.

Bestil bogen via Bike N’Run på dette link.