BogomtaleTopartikler

Bog om dopinghistorier i cykelsporten udkommer den 21. maj

Doping er en stor del af fortællingen om sport på eliteniveau. Specielt cykelsporten har været ramt af en lang række dopingskandaler og fokus på dette i medierne.

Der har været rigtig mange sager om doping i cykelsporten. Store og små skandaler. Nu kommer bogen, der samler op på disse sager.

Den 21. maj udkommer bogen 50 Utrolige Dopinghistorier fra Cykelsporten.

Har du ofte undret dig over de forklaringer cykelryttere er kommet med, når de er blevet fanget i dopingfælden? Har du grinet over undskyldninger som en hemmelig tvilling, at have drukket for meget whisky, at ville gøre konen gravid, at det må komme fra tandlægen eller bøffen var forurenet? Hvis svaret er ja, så er denne bog noget for dig.

Forfatter Kenneth Møller Kristensen har tilstræbt at balancere en humoristisk vinkel med at give et historisk indblik i dopingproblemerne i cykelsporten. Det er underholdende læsning, men også meget lærerigt.

Du kommer med helt fra de første Tour de France, til indførelse af dopingtest, over de famøse 1990’ere og helt op til nutiden. Det er sjovt men også et godt perspektiv på at doping altid har været en del af cykelsporten.

Og hvis du var i tvivl, så er der tale om en klar antidopingbog. For den udstiller, hvor åndsvagt at mange cykelryttere har opført sig, og at det ikke kan betale sig at snyde.

Bogen kan forudbestilles via Sportsbog.dk på dette link.