6-dagesløbBallerup Super ArenaBaneTopartikler

Belgisk superpar med i Bilka 6-dagesløbet

Oprindeligt havde de meldt fra grundet et brækket kraveben og udsigten til at blive far under løbet. Men nu har tingene flasket sig, så de belgiske banestjerner Kenny De Ketele og Moreno De Pauw er på startlisten i Bilka 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena fra torsdag.

Kenny De Ketele havde set frem til at kunne forsvare sin sejr i Bilka 6-dagesløbet. I 2018 vandt belgieren det 56. københavnske 6-dagesløb i Par nr. 7 med Michael Mørkøv. Et brækket kraveben efter et styrt ved 6-dagesløbet i Rotterdam i starten af januar så dog ud til at sætte en stopper for De Keteles deltagelse i Bilka 6-dagesløbet. Effektive læger og en stor træningsindsats har dog gjort De Ketele klar til torsdagens 6-dagesstart i Ballerup.

Og ovenikøbet får han sin normale makker Moreno De Pauw ved sin side i Ballerups 6-dagesløb. De Pauw blev for fem dage siden far til lille Frederieke, og kan dermed stille til start torsdag.

“De Ketele og De Pauw er blandt verdens bedste baneryttere. Det er et scoop, vi har fået dem med i Bilka 6-dagesløbet i sidste øjeblik. Og det er helt sikkert, de kommer til at spille en stor rolle over de seks dage”, vurderer Bilka 6-dagesløbets sportschef Jimmi Madsen.

Kenny De Ketele/Moreno De Pauw skal i Bilka 6-dagesløbet køre som Par nr. 16 præsenteret af Bilka.

Bilka 6-dagesløbet 2019 skal afvikles den 31. januar til 5. februar. Billetsalget er godt i gang via Sweetdeal.dk.

Husk at få opdateret din viden om 6-dagesløb. Bestil den nye bog, 6-dagesløb, her.