Dansk Landevej

Belgisk Astana-rytter med i gadeløb i Lyngby

Når der den 1. juni køres gadeløb i centrum af Kongens Lyngby bliver det med deltagelse af belgiske Laurens de Vreese fra Astana teamet.

De Vreese er en klassisk belgisk rytter, der kan gøre det godt i mange slags cykelløb, og altid leverer en professionel indsat. Karrierens største resultat er andenpladsen i den franske klassiker Paris-Tours i 2012. På dette tidspunkt repræsenterede De Vreese Topsport Vlaanderen teamet, som danskerne mange gange har kunne opleve i PostNord Danmark Rundt.  Det største resultat i Danmarks største etapeløb hentede De Vresee dog som Astana-rytter i 2016, hvor han blev nr. otte samlet. Desuden kan det fremhæves, at De Vreese er blevet nr. 15 i Paris-Roubaix i 2017, og nr. seks samlet i Tour de l’Eurométropole i 2013.

“Laurens er en super stærk rytter, der altid leverer en 100 procent indsats. Jeg er sikker på, at han nok skal vise sig frem og være med til at skabe løbet i Lyngby den 1. juni”, vurderer Lars Michaelsen, der er sportsdirektør for den belgiske rytter på Astana-teamet. 

Fra Astana deltager også danske Jonas Gregaard i gadeløbet, der afvikles for at fejre Lyngby CCs 100 års jubilæum. Der køres både for børn, for motionister og altså for eliten. Alle har dermed mulighed for at køre cykelløb på en afspærret rute og få en stor cykeloplevelse. Der er start og mål på Lyngby Hovedgade. Tilmeldingen til løbet for eliten og motionister foregår via https://www.cyklingdanmark.dk/tilmelding/. Børneryttere, der kører gratis, skal tilmelde sig via email Info@lyngbycc.dk. Husk at angive navn og fødselsdato.