BaneTopartikler

Beckers Maling igen hovedsponsor for DBCs Nytårsstævne

Når cykelklubben DBC den 28. december afvikler det traditionsrige Nytårsstævne i Ballerup Super Arena med det klassiske 100 km parløb bliver det for andet år i træk med Beckers Maling som hovedsponsor for stævnet.

“Vores sponsorat af nytårsstævnet sidste år var en succes på alle parametre. Det blev en fantastisk aften sportsligt og oplevelsesmæssigt, og så fik vi som sponsor både rigtig god synlighed, men også mulighed for at give vores samarbejdspartnere en rigtig god oplevelse”, forklarer Kenneth Johansen, adm. direktør hos Beckers Maling.

“At vi nu har aftalen på plads med Beckers Maling giver ro i vores arbejde og mulighed for at hente et par udenlandske profiler til løbet. Vi skal nok få et super stærkt felt til 100 km parløbet, og så er vi glade for at Beckers bidrager på en række andre parametre, så vi blandt andet kan få et super lækkert VIP område på inderkredsen”, lyder det fra DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen.

100 km parløb var tidligere en klassisk disciplin ved 6-dagesløb i Europa. I 2012 blev disciplinen taget op igen ved den 50. udgave af 6-dagesløbet af det københavnske 6-dagesløb. Siden har det været en del af Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena.

Beckers Maling er en førende nordisk malingsproducent med ekspertise igennem mere end 150 år. Vi udvikler højkvalitetsprodukter og -service, der giver vores kunder den højeste kvalitet og holdbarhed, til at kunne stå igennem både tid og vejr. Vi opererer i ti lande, og vores 3.000 dedikerede professionelle medarbejdere deler glæden ved at opbygge en bæredygtig fremtid gennem bæredygtige produkter og løsninger til den professionelle maler og private.

DBC er Danmarks ældste cykelklub. Klubben er med mere end 800 medlemmer blandt Danmarks allerstørste cykelklubber. Desuden er DBC arrangør af en lang række cykelevents i vinterhalvåret.

Køb dine billetter til Nytårsstævnet på dette link.