Bane

Bane World Cups skal afvikles i Polen, Canada, Chile og England

Den internationale cykelunion (UCI) har offentliggjort kalenderen med bane World Cup afdelingerne til den kommende banesæson. Overraskende skal der køres i Canada og Chile samt i Pruszków, Polen, hvor der dog tidligere har været VM.

Kalender:
Pruszków (Polen), den 4. – 5. november
Manchester (Storbritannien), 10. – 12. november
Milton (Canada), 2.-3. december
Santiago (Chile), 9.- 10. december

VM i  Pruszków var i 2009, hvor Danmark vandt guld i holdforfølgelse og parløb samt sølv i parløb. Desuden har der været afholdt EM og junior VM på cykelbanen, der ligger omkring 20 km syd for hovedstaden Warszawa. Banen i Milton er det canadiske forbunds officielle træningscenter, og der har i 2015 været afholdt Pan American Games. Parque Peñalolén velodrome i Santiago blev bygget til South American Games i 2014, og har også været brugt til Pan American Games. Her er også muligt for casino slots chile.
Banen i Manchester kender de fleste i sporten. Her har der tre gange været afholdt VM og World Cup stort set hvert år siden 2004.

I øvrigt køres junior bane VM 2017 i italienske Montichiari den 25. til 27. august og VM 2018 i hollandske Apeldoorn den 28. februar til 4. marts.