Bane

Ballerup Super Arena klar til 100 km parløb

Torsdag er Ballerup Super Arena blevet klargjort med VIP-område, sejrspodie og meget andet, så den fremstår klar til at tage mod rigtig mange mennesker, når der torsdag skal afvikles Nytårsstævne og 100 km parløb i Danmarks største cykelvelodrom.

Og der er virkelig lagt op til en spektakulær oplevelse for de mange tilskuere som arrangørerne forventer kommer til Ballerup fredag.

Hele 18 par er med i parløbet over 100 km. Favoritter er par nr. 7 med den hollandske Paris-Roubaix vinder Niki Terpstra og danske Michael Mørkøv. Men de to vil helt sikker blive udfordret af blandt andre de unge danske par Niklas Larsen/Mathias Krigbaum og Frederik Rodenberg/Julius Johansen, men sandsynligvis også de rutinerede Marc Hester/Jesper Mørkøv plus stærke udenlandske par som østrigske Andreas Müller/Andreas Graf og polakkerne Wojciech Pszczolarski/Daniel Staniszewski. I øvrigt er hele otte nationaliteter repræsenteret i 100 km parløbet.

Nytårsstævnet byder desuden på det traditionsrige U15-og U17 DM i parløb,Kim Refshammers Mindeløb, U19 rekordforsøg på 500 meter flyvende af Jakob Joensen samt masser af andre cykelløb.

Arrangørerne fra DBC forventer masser af tilskuere i Ballerup Super Arena. Du kan stadig nå at købe din billet www.bikeNrun.dk.