Tour de France 2022

Anders And møder Fjeren fra Fasanløse

Sommeren står i sportens tegn, og den sportsinteresserede Anders And er selvfølgelig med på banen. Det drejer sig blandt andet om Tour de France med start i Danmark.

I de to kommende blade, der er på gaden henholdsvis den 30. juni og den 7. juli, vil læserne kunne følge Anders And’s forsøg på at få et meget eksklusiv interview med Fjeren fra Fasanløse.

I den første historie har Anders fået job som sportsreporter på Andeby Posten, men efter en upopulær historie om høfeber på golfbanen bliver han fyret – lige inden Den store Tour starter. Han får dog chancen for at redde sit job, hvis han kan skaffe et interview med den umulige stjernerytter, Fjeren fra Fasanløse.

Dén udfordring tager Anders imod, og i forsøget på at imponere Fjeren kører han både cykelræs i Rundetårns snoede gange og på undersiden af Storebæltsbroen. Undervejs kan man også opleve Anders og Touren passere forbi Roskilde Domkirke, Bølgen i Vejle og Dybbøl Mølle, når han følger de samme tre danske etaper som virkelighedens Tour.

Den store Tour i Danmark kan læses i Anders And & Co. nr. 26, som udkommer den 30. juni.

Tour de France indledes som bekendt i København den 1. juli.

Husk at få bestilt bogen De Danske Tour de France-Helte eller andre cykelbøger via Cyclingworldshop.dk.