Internationalt landevej

Administrea bliver hovedsponsor for europamesterskabet i Derny pace

Ejendomsadministrationsselskabet Administrea bliver hovedsponsor, når rækken af store internationale cykelevents i Danmark fortsættes med europamesterskabet i Derny Pace i Ballerup Super Arena den 1. november.

Danmark har de seneste år været vært for en lang række store internationale cykelbegivenheder. Den 1. november fortsættes rækken af disse med et europamesterskab i den klassiske Derny pace disciplin i Ballerup Super Arena.

Det er en af Danmarks største cykelklubber, DBC – Dansk Bicycle Club, der står bag EM-arrangementet, og klubben har netop indgået et samarbejde med ejendomsadministrationsselskabet Administrea, der bliver hovedsponsor for eventet.

“Vi har valgt, at blive hovedsponsor for EM-stævnet, da det giver os en god platform til synlighed overfor nuværende og kommende kunder. Men også, da det giver en anledning til at give kunder og samarbejdspartner en god oplevelse og komme helt tæt på elitesport på højeste niveau”, forklarer administrerende direktør i Administrea Gitte Krigbaum, og understreger samtidig, at hun håber, at flere virksomheder vil støtte op om eventet.

DBC arbejder for tiden med at få sammensat feltet til EM-stævnet. Allerede nu er det dog på plads at bronzevinderen fra EM i 2014, østrigske Andreas Graf, vil være til start.
Der forventes desuden blandt andet at en række spændende danske profiler kommer til start ved EM-stævnet.

“Vi arbejder på at sammensætte et super stærkt felt, så jeg er sikker på at vi et fantastisk seværdigt stævne. At have Administrea ombord som hovedsponsor giver lidt arbejdsro, men vi håber, at flere sponsorer vil bakke op om stævnet. Jeg mener, vi har et spændende produkt at sælge. Vores sponsorer kan opnå stor synlighed og få muligheden for at give deres kunder en rigtig stor oplevelse”, forklarer Jimmi Madsen fra DBCs bestyrelse.

Billetsalget til EM-stævnet er i øvrigt blevet indledt via Eventbilletter hos www.bikeNrun.dk.