Internationalt landevej

Årets 6-dagesvindere kører 100 km parløb i Ballerup den 28. december

I februar vandt de det 57. københavnske 6-dagesløb i Ballerup Super Arena. Den 28. december kan belgierne Kenny De Ketele/Moreno De Pauw igen opleves i Danmarks største cykelarena.

Den 28. december afholder Danmarks største og ældste cykelklub, DBC (Dansk Bicycle Club), det traditionsrige Nytårsstævne med Beckers Malings 100 km parløb i Ballerup Super Arena. Tidligere har det været offentliggjort, at dagens Par nr. 7 bliver landevejsverdensmester Mads Pedersen og den danske mester Michael Mørkøv. Nu har arrangørerne også fået en aftale på plads med belgierne Kenny De Ketele/Moreno De Pauw, der skal køre som par nr. 1. De to belgier har været blandt de dominerende i det internationale 6-dagesfelt de seneste år. De Ketele vandt også det københavnske 6-dagesløb i 2018, med Michael Mørkøv, blev desuden verdensmester  i parløb i 2012, og har et hav af andre internationale sejre på sit CV. De Pauw har også vundet VM- og EM-medaljer, og i øvrigt er det belgiske par blevet nr. to i det københavnske 6-dagesløb i både 2016 og 2017.

Det er verdensklasse baneryttere, der deltager i Beckers Malings 100 km parløb i Ballerup Super Arena den 28. december. Du kan købe din billet til dagen på dette link.