Internationalt landevej

Kasper Asgreen vinder af Flandern Rundt nr. 105

Kasper Asgreen blev iført Dannebrog søndag den anden dansker til at vinde Flandern Rundt. Asgreen slog sidste års vinder Mathieu Van Poel i en spurt mellem de to. De to fik på sidste passage af Kwaremount-stigningen sat Wout Van Aert af.

“Jeg havde det godt de sidste kilometer og besluttede mig for at satse på spurten”, lød det efterfølgende fra Asgreen, der lagde sig på hjul af hollænderne med halvanden kilometer igen. Asgreen og Van Poel havde over de 254 km fra Antwerpen til Oudenaarde været klart de dominerende ryttere.

Danske Mathias Norsgaard var, som i Milano-Sanremo, en del af et tidligt udbrud, og blev først hentet med 45 km igen.  Norsgaard blev næstbedste dansker som nr. 45. Søren Kragh Andersen fra Team DSM blev nr. 58.

Belgiske Greg Van Avermaet fra Ag2r Citroën blev nr. tre, og kom dermed på podiet for fjerde gang i karrieren.

Rolf Sørensen blev første danske vinder af løbet i 1997. Det er den femte danske vinder af en at cykelsporten monumenter.

I forbindelse med søndagens Flandern Rundt tilbyder vi på CyclingWorld 15 % rabat på alle produkter i www.cyclingworldshop.dk. Du skal blot benytte koden RVV ved betalingen i shoppen. Koden gælder kun søndag.