Mange profiler deltager i weekendens danske banemesterskaber

I weekenden arrangerer Dansk Bicycle Club danske mesterskaber i en række discipliner i Ballerup Super Arena. Lørdag skal der først kåres en ny dansk U19 mester i 3 km forfølgelsesløb. Her deltager blandt andre profiler som Julius Johansen, Kristian Kaimer og omnium mesteren Matias Malmberg, I alt 22 ryttere er på startlisten. Der er kvalifikation fra kl. 10:10 og finaler fra kl. 11:50. Først på programmet er dog den indledende tidskørsel i sprint for damer. Her deltager blandt andre landevejsverdensmester Amalie Dideriksen, master verdensmester Janni Bormann og Amalie Dideriksen. Finalen er fra kl. 13:00.
Desuden afvikles Masters parløb DM over 25 km. Men lørdagen afsluttes med DM i scratch for herre elite og DM i pointløb for damer. I førstnævnte deltager blandt andre profiler som landsholdsrytterne Casper Folsach, Casper Pedersen, Frederik Rodenberg og Niklas Larsen, men også Jesper Mørkøv og Sebastian Lander. I damerne pointløb er Amalie Dideriksen og Trine Schmidt de største favoritter.

Søndagens program indledes med 3 km individuelt forfølgelsesløb for damer. Også her er Amalie Dideriksen og Trine Schmidt favoritter. Efterfølgende er der sprint for U19 rytterne med Jakob Joensen som den helt store favorit. Også i damernes scratch kan vi forvente at se Amalie Dideriksen og Trine Schmidt i hovedroller. Weekendens sidste store event er det prestigefyldte DM i 40 km parløb for eliten. Her deltager de samme profiler som ved lørdagens scratch, og der er virkelig lagt op til et spændende opgør med blandt andre europamesteren Niklas Larsen i feltet.

Læs mere på www.dbc-cykelbanen.dk.