Dansk Landevej

17 markeret stigninger i Gran Fondo Denmark

Når der til august afvikles Gran Fondo Denmark med Holbæk som udgangspunkt går ruten også til det smukke og meget kuperet Odsherred. Og til dem der tror, at Sjælland er helt flad, så vil de blive overrasket, når de ser ruten til det danske UCI-kvalifikationsløb.

Faktisk er der på ruten hele 17 stigninger, der vil være markeret med et skilt, der angiver stigningsprocenter og højdemeter. Blandt de mere kendte stigninger i cykelkredse kan nævnes Kårup Bakke, Asnæs Indelukke og Høve Stræde. “Men generelt tror jeg bare at deltagerne bliver overrasket. Specielt de mange udenlandske deltagere finder ud af at Danmark ikke er helt fladt”, forklarer Danmarks Cykle Unions event manager Jens Kasler.

Jens Kasler lover desuden at de mange stigninger i den kommende tid vil blive omtalt nærmere på www.granfondodenmark.dk.

Gran Fondo Denmark 2017 er en af 20 kvalifikationsløb, fordelt over hele verden, til UCI Gran Fondo World Championships, også kaldet amatør-VM, der i år afvikles den 24. til 27. august i franske Albi. Gran Fondo Denmark skal køres med enkeltstart den 12. august og landevejsløb den 13. august.