Internationalt landevej

Det er de bedste tider at være dansk cykelfan i

Der er stadig masser af helte tilbage i dansk sport, ikke mindst inden for cykelsporten, som inden for de seneste år har nået vilde højder, både hvad angår placeringer og fans, og der er mange der forsøger at gøre dem kunsten efter, også selv om det ikke handler om at nå de samme højder, så kan man godt være entusiastisk omkring det.

Hvis du er rigtig hardcore, så har du din egen cykeltrøje, bøger om cykling, og ikke mindst plakater der viser dine helte, og måske din egen jernhest du kører jævnligt på.

Det kan være en meget stor glæde at deltage i, fordi der er så meget at lave, og så meget at følge med i hele året rundt, eller rettere, det meste af året, for der er trods alt pauser i sporten i løbet af året.

Enpassion alle kan være med på, uanset alder
Cykling kan nydes af alle, og dybest set være en glimrende familieaktivitet, som alle kan deltage i, selv dem i familien der ikke er så godt gående, kan komme med i en cykelvogn, så de stadig kan få noget ud af det.

Men det er en rigtig god idé at starte tidligt, sørge for at ungerne får en god cykel, så de lærer glæden ved selv at kunne komme hurtigt rundt, måske går de med aviser, og får her brug for en cykel der kan bære tingene, eller hvis de skal i skole.

Du kan også som forælder have gavn af det, hvis du skal på arbejde, så lad bilen stå og tag cyklen i stedet, når nu der er så meget fokus på klimaet, og at vælge de rette løsninger, så ligger det i hvert fald lige for.

Rejs efter cykeloplevelserne, over hele verden

Hvis du ikke kan nøjes med at sidde derhjemme og få de fede cykeloplevelser, så rejs efter dem, og se dine helte live, i stedet for på en skærm, det kan lade sig gøre over hele verden, men vi må nok erkende at de største løb findes i Europa, så du behøver ikke tage helt så langt væk, Frankrig og Spanien kan gøre det for de fleste. Læs for eksempel og Marie og Kenneths ultimative cykelrejse og bliv inspireret.

De fleste rejsebureauer med respekt for sig selv tilbyder målrettede cykelrejser, hvor du både oplever det, og selv skal deltage i løjerne mens du er i landet, hvor Mallorca, Gran Canaria og Madeira er store magneter for begejstrede cykelrejsende.

I virkeligheden ligger hele Europa åben for dig når du kommer på en cykel, hvorfor ikke planlægge en tut til Italien på cykel, hvor I stopper forskellige steder undervejs og nyder den lokale kolorit, I skal nok komme derned, men giv jer selv god tid og lang snor, der kan sagtens være ting der opstår som I ikke havde regnet med, som forsinker turen derned.

Der er meget I skal nå at prøve og opleve endnu, og hvorfor ikke tage den lange cykelferie før det er for sent og går i glemmebogen? Få jer nogle fede oplevelser I kan tale om i mange år frem.