Verdens bedste danske parløbsryttere skal dyste i 100 km parløb i Ballerup

Danmark er lige her og nu suverænt verdens førende nation i parløb. Med fire forskellige ryttere er det lykkes for Danmark at vinde alle World Cup parløb i denne sæson. Michael Mørkøv/Lasse Norman vandt første afdeling i franske Saint-Quentin-en-Yvelines i oktober, Casper Folsach/Julius Johansen vandt afdelingen i canadiske Milton, Casper Folsach/Lasse Norman sejrede i Berlin, mens Casper Folsach/Julius Johansen netop har vundet afdelingen i London.

Alle disse fire ryttere er med, når der den 28. december afholdes Nytårsstævne og 100 km parløb i Ballerup Super Arena.

Casper Folsach og Julius Johansen skal køre 100 km parløbet som par nr. 2, mens Lasse Norman og Michael Mørkøv stiller til start som par nr. 7. Dermed er der lagt op til et opgør om VM- og OL-pladser blandt de stærke danske ryttere på en aften, som Michael Mørkøv virkelig ser frem til. “Det er altid specielt at køre på hjemmebane i Ballerup. Nytårsstævnet med 100 km parløbet har udviklet sig til virkelig at være en stor og festlig aften. En fyldt hal og Lasse som makker. Det bliver ikke meget bedre”, lyder det fra Michael Mørkøv.

Men der kommer også konkurrence udefra til de to stærke danske par. Blandt andre skal hollænderne Niki Terpstra og Pim Ligthard køre som par nr. 1, belgiske Jasper Stuyven og danske Mads Pedersen som par nr. 6 samt Marc Hester og belgiske Iljo Keisse som par nr. 9. Den komplette startliste offentliggøres i denne uge.

Nytårsstævnet 2018 præsenteres af Becker Maling. På dagen kårer Danmarks Cykle Union Årets Cykelrytter og Årets Talent. Der er lagt op til en stor festdag og en god mulighed for at ønske Godt Nytår. Køb sine billetter via Sweetdeal her.