Træt af TV der hakker, når du ser sport i fjernsynet? Få hurtigt og billigt mobilt bredbånd her

Dette indhold er sponsoreret

Du har lige sat dig i sofaen, og du er så klar til at streame Tour de France på fladskærmen. Men hvad er nu det? Billeder hakker, lyden skratter, og du er nødt til at gå på kompromis med billedkvaliteten, for at billedet i fjernsynet ikke hakker længere. Hvis man ikke har den rette hastighed, som kan dække behovene for internet, kan dette sagtens ske. Dog behøver det ikke koste en bondegård at få anskaffet dig et internet, som passer perfekt til dine behov. Er du træt hakkende internet? Eller synes du bare generelt, at du betaler for meget for dit internet, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du nemt kan få anskaffet dig billigt mobilt bredbånd. 

Hvad er mobilt bredbånd overhovedet?
“Billigt mobilt bredbånd, som fungerer optimalt, bør nærmest være en menneskeret i dag”, siger Kasper Ottosen fra Tjekbredbaand, og han har faktisk ret. Men hvad er det nu lige mobilt bredbånd er for en størrelse? Mobilt bredbånd er internet, som du kan tage med dig overalt. Dette kan du via et USB-stick, et SIM-kort eller en router. Helt konkret så fungerer det ligesom 4G fungerer på en smartphone. Dog har man kun adgang til internettet og kan altså ikke ringe til folk. Vil du også have billigt mobilt bredbånd, som virker upåklageligt, så tjek linket ud fra Tjekbredbaand og find ud, hvor meget du kan spare. 

Hvordan finder jeg billigt mobilt bredbånd med den rette hastighed?
Det behøver ikke være helt vildt svært at finde ud af, hvilken hastighed, som passer bedst til dig. Som regel kan de fleste husstande nøjes med en hastighed på cirka 10-20 Mbit i hjemmet. Man skal bare lige huske på, at man skal afsætte cirka fem til seks Mbit pr. computer, hvis man gerne vil streame film og serier uden afbrydelser på grund af for dårligt internet. Heldigvis bruger tablets og smartphones ikke så meget hastighed, men det er nok en god idé at afsætte omkring en halv til en hel Mbit pr. smartphone eller tablet. Hvis man ikke er interesseret i at streame en masse, så kan man nøjes med cirka to Mbit for hver computer i hjemmet. Det hele afhænger af, hvor meget du skal bruge internettet til, og hvor mange, som bruger dette internet. Det er altså ikke så svært igen at få anskaffet sig billigt mobilt bredbånd, når først man ved, hvilke behov men selv har.