BaneTopartikler

Suveræn hollandsk sejr i DBCs 3-dagesløb

De hollandske verdensstjerner Yoeri Havik/Jan Van Schip blev suveræne vindere af historiens første 3-dagesløb i Ballerup Super Arena. Løbet sluttede sent søndag eftermiddag efter tre dage med masser af intenst cykelløb

Havik/Van Schip erobrede i den afsluttende timejagt endnu to omgange på de andre toppar, og endte fem omgange foran henholdsvis par nr. 9, Casper Pedersen/Cees Bol og par nr. 7, Oliver Wulff Frederiksen/Michael Mørkøv.

To par med de helt unge talenter i dansk banecykling, Robin Skivild/Frederik Wandahl og Carl-Frederik Bevort/Adam Holm Jørgensen endte imponerende som nr.  fire og fem, seks omgange efter.

Søndag slog Casper Pedersen og par nr. 9 for anden dag i træk banerekord, da Team Sunweb-rytteren kørte de 250 meter i 12,446 sekunder.