Store pengepræmier i Giro d’Italia Managerspil

Med den pakkede cykelkalender er der ikke lang tid til at vente på, at det næste store løb starter. Grande Partenza finder sted på Sicilien lørdag. I tre uger er der en kamp i Italien for den berømte lyserøde førertrøje.

Den tidligere Tour-vinder Geraint Thomas er favorit hos bookmakerne. Forskellen på ham og Simon Yates, Jakob Fuglsang, Steven Kruijswijk og Vincenzo Nibali er dog minimal. Så som et resultat, kan vi forberede os på en spændende tre uger.

Hos Zweeler tilbyder de Manager-spil, der gør Giro d’Italia endnu mere intens, men givende. Sammensæt dit hold og vinde den store præmie på 18.600 kr.!

Klik her for at gå direkte til Fantasy Giro d’Italia (15+5) 2020. Garanteret præmiepulje på 119.042 kr.. i præmier.  Førstepræmien er 18.612 kr.

For at oprette et hold skal hver spiller vælge 15 ryttere og 5 reserveryttere. Når en rytter ikke starter i en etape, tager den først tilgængelige reserverytter hans plads. Point for den udgåede rytter bliver i dine samlede point, point for reserverytteren tæller først fra starten af den næste etape.

Klik her for at gå direkte til Fantasy Giro d’Italia (Budget) 2020. Garanteret præmiepulje på 111.590 kr.. i præmier.  Førstepræmien er 18.612 kr.

Du har et budget på 230 millioner euro til at købe de 17 ryttere for the starting line up and 27 millioner euro budget to pick 3 substitutes. Du kan vinde point for hver etape og for den generelle klassifikation.

Klik her for at gå direkte til Fantasy Giro d’Italia (GRATIS) 2020. Præmiepulje på 744 Kr. i præmier.  

Du kan vælge 25 ryttere fra 6 forskellige grupper, som du tror vil tjene flest point. Du kan kun optjene point for hver etape.

Hver registreret spiller får et gratis team!

Klik her for gå direkte til registering.