Internationalt landevej

Skidestination bliver sponsor for VM

Spekulationerne om at årets landevejs-VM bliver rykket fra Schweiz til et sted i Mellemøsten blev onsdag mindre sandsynlige. VM-eventet præsenterede nemlig en ny sponsor. Det er skidestinationen Verbier inklusive Val de Bagnes og La Tzoumaz, der har indgået partnerskab med VM, der skal være i byerne Aigle og Martigny.

“Cykling og Val de Bagnes er tæt forbundet. Alle husker Alberto Contadors sejr her i Tour de France 2009, hvor han etablerede sin dominans. VM 2020 kommer til at give et stort publikum muligheden for at opleve intense følelser. For Verbier – Val de Bagnes – La Tzoumaz er det et oplagt valg at være med”, forklarer Eloi Rossier, der er præsident for Verbier – Val de Bagnes – La Tzoumaz.

“Partnerskabet med Verbier – Val de Bagnes – La Tzoumaz er et tegn på tillid, hvilket betyder rigtigt meget. Verbier har altid haft en stærk position i sport og cykling. Vi vil gerne tanke resortet for deres deltagelse, og ser frem til sat samarbejde med dem”, forklarer Alexandre Debons og Grégory Devaud, de to præsidenter for landevejs-VM 2020.

Landevejs-VM 2020 er planlagt til at blive afviklet den 20. til 27. september. Elleve VM løb skal afgøres og der opereres med et budget på 17 millioner schweizer franc.