Sæson nr. 97 på Aarhus Cyklebane indledes fredag

Fredag aften åbner Aarhus Cyklebane portene for sæson nummer 97 i træk med banecykling i smilets by.

Åbningsløbet er det klassisk linjeløb over 15 omgange. Et løb der ikke tæller med i dagens samlede omnium konkurrence. Efter åbningsløbet skal dystes i omnium over 3 afdelinger for A, B og C klassen inden aftenen afsluttes med parløb.

En aften med klassisk baneløb, hvor de store favoritter er de lokale helte; Aske Vorre, Jeppe Aaskov Pallesen, Rasmus Søgaard og Nils Lau Nyborg Broge, mens aftenens felt får lidt kolorit af tysk deltagelse fra venskabsbanen i Hamburg.

Man fristes til at sige business as usual på Aarhus Cyklebane, men i år køres åbningsløbet ikke i forbindelse med et af løbene i Æresløb Serien. Aarhus Cyklebane har endnu engang udvidet kalenderen fra otte stævner i forrige sæson til ni i indeværende. Vel at mærke en sæson, der i år atter tæller det prestigefyldte mesterskab i parløb, hvor der dystes om vigtige point til OL kvalifikationen, historiens første mesterskab i holdsprint samt meget andet godt. I første omgang skal vi igennem årets åbningsløb, som skydes i gang kl. 18.00, fuldt program kan frit downloades på cyklebanens website.