Dansk LandevejTopartikler

Riwal Readynez danske mestre i holdløb 2019

Lørdag blev DM holdløb afviklet på en 15,7 km rundtrækning ved Glyngøre.

I herre elite var Team Coloquick udråbt som favoritter, men det blev Procontinental teamet Riwal Readynez, der sejrede. Der blev kørt over 47,1 km og vindertiden endte på 54:20 min. Det var på første omgang at Riwal Readynez gjorde en forskel ved at køre mere end et halv minut hurtigere end Team Coloquick, der samlede endte på 54:40, og vandt sølv. Bronze til sidste års vindere BHS-Almeborg Bornholm, der kørte i 54:56 min. Team Waoo nr. fire og Team Aura Energi – Js-dk nr. fem.

Det danske mesterhold bestod af Rasmus Bøgh Wallin, Tobias Mørch Kongstad, Torkil Veyhe, Emil Vinjebo, Mathias Norsgaard og Rasmus Quaade.

Se tidligere vindere i nedenstående

Hos kvinderne, der kørte 31,4 km, vandt Team Virtu Cycling i tiden 42:26 min. Team Rytter powered by Cykeltøj-Online.dk, der kørte 44:35 min og Herning CK med 52:49.

Hos juniorerne, der ligeledes kørte over 31,4 km, vandt Team NPV – Carl Ras Roskilde suverænt i tiden 37:52 min. Team ABC Junior nr. to i tiden 38:27 og Team Mascot Workwaer nr. tre i 39:29 min. Her bestod vinderholdet af Kasper Andersen, Tobias Lund, William Blume Levy og Frederik Wandahl.