Parløbs-verdensmester klar til Bilka 6-dagesløbet

Sidste tirsdag blev han, sammen med Marc Hester, nr. to i 6-dagesløbet i Bremen. Sidste forår blev han verdensmester i parløb med Roger Kluge. Fra den 31. januar deltager han i Bilka 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena.

Theo Reinhardt er forsvarende verdensmester. Nu bliver han en del af det ikoniske Par nr. 9 ved Bilka 6-dagesløbet i Ballerup, det 57. københavnske 6-dagesløbet.

Reinhardt skal køre med danske Marc Hester i de sorte 9’er-trøjer, der altid er førsteudfordre til Par nr. 7 i Bilka 6-dagesløbet.

“At have en forsvarende verdensmester med i Bilka 6-dagesløbet er simpelthen fantastisk. Par nr. 9 bliver forrygende stærkt i årets Bilka 6-dagesløb, og de øvrige toppar skal være ekstremt skarpe for at kunne matche dem”, forklarer Bilka 6-dagesløbets sportschef Jimmi Madsen.

“Theo er en super god rytter til mig i Par nr. 9. Han er god at køre med, og behagelig at være sammen med. Og så er han altså verdensmester. Mere kan man vist ikke ønske sig”, lyder det fra Marc Hester, der har haft en rigtig god 6-dagessæson med to andenpladser i henholdsvis Rotterdam og Bremen.

28-årige Reinhardt er i sin karriere desuden noteret for en lang række EM-medaljer i forskellige discipliner. Marc Hester har blandt andet vundet 6-dagesløbet i Ballerup i 2012 med belgiske Iljo Keisse.

Par nr. 9 er præsenteret af Restaurant Address,,

Bilka 6-dagesløbet 2019 skal afvikles den 31. januar til 5. februar. Billetsalget er godt i gang via Sweetdeal.dk.

Husk at få opdateret din viden om 6-dagesløb. Bestil den nye bog, 6-dagesløb, her.