Par nr. 7 i front af Bilka 6-dagesløbet med to døgn tilbage

Søndag ved Bilka 6-dagesløbet er traditionelt lig familiefest, fastelavn og masser af glade børn. I år var ingen undtagelse. Ballerup Super Arena var søndag fyldt med familier, der fik god underholdning og fantastisk cykelløb. og så kunne de se det populære par nr. 7 bringe sig i front.

Der er 15 års forskel, men alligevel fungerer deres samarbejde optimalt. Par nr. 7 med 33-årige Michael Mørkøv og 18-årige Oliver Wulff Frederiksen bragte sig søndag i front af Bilka 6-dagesløbet. Føringen blev sikret via en bonusomgang, da parret har indkørt mere end 200 point.

7 ‘erne fører med 213 point, men fem par er på omgangshøjde, så det er ekstremt tæt i toppen af klassement.

Nr. to i klassementet er belgierne Kenny De Ketele/Moreno de Pauw med 151 point. De øvrige par på omgangshøjde i spidsen af løbet er hollænderne Yoeri Havik/Wim Stroetinga, dansk/tyske Marc Hester/Theo Reinhardt samt Jesper Mørkøv/Christian Grasmann. Sidstnævnte par triumferede i den store jagt søndag eftermiddag efter at have taget en imponerende soloomgang i finalen.

“Det bliver svært, men vi går efter at hente endnu en bonusomgang ved 300 point inden finalen på tirsdag”, vurderede Michael Mørkøv til spørgsmålet om han tror på samlede sejr i årets Bilka 6-dagesløb. En sejr der i givet fald vil være nr otte for Mørkøv. En rekord der ellers indehaves af legendariske Danny Clark.

I Føtex 6 Dages Cup løbet viste par nr. 4, Frederik Egehus/Marcus Sander Hansen imponerende styrke søndag, og fører løbet suverænt før de to sidste etaper. I Mogens Lind Mini 6-dagesløbet er par nr. 7, Theodor Storm/Magnus Ritz forholdvis sikkert i front.

Se alle resultater på dette link.

Mandag er det tid til den klassiske handicapjagt, der i år også er Gert Franks Mindeløb. Dørene åbner kl. 17:30 og den 75 km lange handicapjagt indledes kl. 22:05.