Bane

Østrigsk par klar til DBCs nye 3-dagesløb

Efter et super vellykket Nytårsstævne arbejder Danmarks største og ældste cykelklub, DBC, nu videre med forberedelserne til det nye og historiske 3-dagesløbet, der skal afvikles den 7. til 9. februar i Ballerup Super Arena.

DBC har netop lavet en aftale med østrigerne Andreas Müller og Stefan Mastaller om at køre løbet i februar som par nr. 3 sponsoreret af vognmandsforretningen P.O Nielsen.

Parret bliver en spændende kombination af rutine og talent fra Alpelandet. Andreas Müller har hele 13 gange kørt det københavnske 6-dagesløb, og er blandt andet blevet nr. 3 i 2016 med hans faste makker de seneste år, Andreas Graf. Müller, der er blevet 40 år, er i sin karriere noteret for en række EM- og VM-medaler. Blandt andet blev Müller og Graf i 2014 europamester i parløb. I 2019 blev Müller østrigsk mester i pointløb, og nr.tre i parløb i European Games med Graf. 

Stefan Mastaller er blevet østrigsk mester i flere banediscipliner og den 24-årige rytter er udset til en fremtidens rytter i østrigsk banecykling.

Vognmandsforretningen P.O. Nielsen har ti år været sponsor for det københavnske 6-dagesløb og hvert år for par nr. 3 i orange trikots. Nu er P. O. Nielsen også med i det historiske første 3-dagesløb.

Køb din billet til DBCs 3-dagesløb via www.billetsalg.dk og læs mere om eventet på www.dbc3dages.dk.