Dansk Landevej

Ny rytter til Team coloQuick

Efter at den ældste og mest erfarne rytter hos Team coloQuick, Nicolai Brøchner, har besluttet at indstille sin aktive karriere med øjeblikkelig virkning, har det Skive-baserede hold været på jagt efter en rytter, der kan træde ind i truppen og igen bringe antallet op på de ønskende 14 ryttere. Og her er valget faldet på det fynske talent, Karl Klinge, der har fået kontrakt for resten af året.

“Karl Klinge er ikke nogen direkte erstatning for Nicolai Brøchner, men vi har set ham som en rytter, der kan træde ind på holdet med de fine kvaliteter han har”, siger ledende sportsdirektør Christian Moberg.

“23-årige Karl Klinge har imponeret os med sin kørelyst og indstillling, og det er i foråret blevet til et par placeringer i TOP-6, siger Moberg, der selvfølgelig er bevidst om, er Karl Klinge kommer op på et højere niveau, men han er overbevist om at den unge fynbo nok skal forsøge at udnytte den mulighed han får ved at køre med kontinentalryttere. Han arbejder fuldtid som elektriker, og virker utrolig voksen trods sin unge alder. Jeg er ikke i tvivl om, at han nok skal falde til på holdet, og udnytte den mulighed han får for at etablere sig i det halve år på kontrakt med coloQuick”, siger sportsdirektøren.

Karl Klinge tørner allerede på lørdag tørner ud for coloQuick i Campione Pinse-cuppen med løb i Silkeborg, Randers og Herning.

“For et år siden kørte jeg i B-klassen, og nu tørner jeg ud for et af Danmarks allerbedste cykelhold, coloQuick, lyder det fra en ydmyg og stolt Karl Klinge.