Bane

Michael Mørkøv og Mads Pedersen vindere af GP Odense 2019

Landevejsverdensmester Mads Pedersen og den danske landevejsmester Michael Mørkøv vandt søndag GP Odense på Odense Cyklebane.

Der blev kørt over en omgangsjagt, udskilning, omgang på tid og en finalejagt. Pedersen/Mørkøv vandt åbningsjagten foran de unge kometer Robin Skilvld/William Blume. Andreas Kron/Andreas Stokbro vandt udskilningen, mens Mads Pedersen/Michael Mørkøv med 12,96 sekunder var hurtigst i omgang på tid. Her blev nr. to de unge Tobias Aagaard og Frederik Bjørn med 13,01 sekunder.

Point optjent i de tre første afdelinger blev overført til finalejagten over 60 km. Pedersen/Mørkøv første inden jagten og forsvarede føringen. Nr. to blev lørdagens vindere af 100 km parløb i Ballerup, Iljo Keisse/Niki Terpstra, mens Robin Skivild/William Blume, som i Ballerup, blev nr. tre.