Dansk Landevej

Mathias E. Larsen: Vi skal ud og vise trøjen frem


Når rytterne i dag skal køre fra Holbæk til Kalundborg, er cykelholdet Restaurant Suri – Carl Ras på hjemmebane. Holdet har til daglig base i Holbæk-området, og derfor er det også vigtigt for dem at få vist farverne godt frem. Det fortæller Mathias Larsen til CyclingWorld. 

”Vi skal ud og køre godt cykelløb og vise trøjen frem. Vi vil rigtig gerne forsøge at ramme udbruddet. Der var ret meget kamp om det i går, og det var svært at komme afsted. Vi er en decimeret gruppe tilbage på holdet, for vi har været lidt uheldige med styrt, så vi er faktisk kun tre tilbage, men vi vil prøve alt i dag, og vi er klar til at give den gas,” sagde Mathias Larsen før etapens start. 

Netop hjemmebanefordelen kan blive et vigtigt parameter på dagens etape, hvor det også handler om at kende ruten ud og ind. Det gør rytterne fra Restuarant Suri – Carl Ras om nogen, og det kan også give en klar fordel, mener Mathias Larsen. 

”Det er klart, at vi har nogle fordele i forhold til, at vi ved, hvornår det kan være farligt, og hvor der er nogle små passager, hvor der kan ske styrt eller andre uheld, så vi har selvfølgelig en klar fordel der, og vi har alle sammen kørt den nogle gange, så ruten kender vi den del bedre end andre,” lød det fra Mathias Larsen før etapens start. 

Mathias E. Larsen er i øjeblikket holdets bedst placeret rytter i klassementet, hvor han lige nu ligger nummer 52, men over 16 minutter efter løbets suveræne belgier Remco Evenepoel.