Marc Hester får stærk makker i Bilka 6-dagesløbet

Danmarks mest rutinerede 6-dagerytter, Marc Hester, får tyske Leif Lampater som makker i Par nr. 9, præsenteret af Restaurant & Vinbar Address, ved Bilka 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena den 1. til 6. februar.

Afgørelsen på 6-dagesløbet i Ballerup 2014 var ekstrem tæt. Helt i slutfasen trak tyskerne Marcel Kalz/Robert Bartko dog fra, og sejrede snævert foran Par nr. 7, Alex Rasmussen/Michael Mørkøv og Par nr. 9 bestående af Marc Hester og Leif Lampater. Hester var altså ekstremt tæt på at vinde karrierens andet 6-dagesløb.
Nu får den hurtige rytter mulighed for at tage revanche.

I Bilka 6-dagesløbet fra den 1. februar skal Hester og Lampater nemlig igen optræde som Par nr. 9 præsenteret af Restaurant & Vinbar Address.

“Jeg er glad for igen at skulle køre med Lampater. Sidst vi kørte sammen, var vi utroligt tæt på at vinde. Det resultat håber jeg, at vi kan forbedre imod et stærkt felt igen i år. Det er ikke tit, jeg har en makker, jeg kan læne mig op ad, så meget som jeg kan med Leif. Det håber jeg, bliver en fordel i det lange løb”, forklarer Marc Hester.

Marc Hester vandt 6-dagesløbet i Ballerup i 2012 med belgiske iljo Keisse. Han har deltaget i alle 6-dagesløb i Ballerup siden 2006. Leif Lampater har vundet ni 6-dagesløb i sin karriere.

Bilka 6-dagesløbet 2018 skal afvikles den 1. til 6. februar. Billetsalget foregår via BT Shop.