Magnus Bak Klaris: Vi skal beholde bakketrøjen


Magnus Bak Klaris og resten af PostNord Danmark Rundt Landsholdet har en klar plan for resten af PostNord Danmark Rundt. De vil forsøge at fastholde bakketrøjen, som lige nu sidder på Rasmus Bøgh Wallin. 

”Vores plan for i dag er at sikre bakketrøjen. Det er vores største mål for i dag. Der er flere muligheder. En mulighed er, at vi får et udbrud til at køre, og en anden mulighed er, at vi selv kommer frem og vinder bakkespurten, så det kommer lidt an på, om nogle får lov til at køre, eller om det bliver holdt samlet,” sagde Magnus Bak Klaris til CyclingWorld kort før etapens start fredag. 

Han udelukkede dog ikke helt, at holdet vil forsøge at spurte med til sidst, hvis det ender i en massespurt. Her har holdet blandt andet unge Rasmus Søjberg Pedersen, der er en hurtig mand på stregen. 

”Jeg tror helt klart, at vi vil gå efter det, hvis vi når dertil, men førsteprioritet er helt klart bakketrøjen, og så tager vi den derfra og tager etaperesultatet bagefter,” lød det fra Magnus Bak Klaris. 

Til dagligt kører Magnus Bak Klaris for Team CO:Play-Giant, hvor også holdkammeraten under Danmark Rundt, Rasmus Bøgh Wallin kører.