Mads Pedersen: Vi er tre sprintere

Umiddelbart tænker man ikke at Danmarks verdensmester er en mand til massespurter. Men i Polen Rundt bevidste han med en etapesejr, at han kan begå sig på højt niveau, også i finalerne på flade etaper.

Til Tour de France har Trek Segafredo hele tre hurtige ryttere, som der vil kunne køres for i finalerne. Ud over den danske verdensmester er det belgierne Edward Theuns og Jasper Stuyven.

“Jeg er ikke en ren sprinter, så det bliver en anderledes taktisk fra os i massespurterne. Vi er tre hurtige gutter, så selvfølgelig skal vi deles om arbejdet og mulighederne i spurterne. Vi tager det dag for dag”, udtalte Mads Pedersen på en Trek Segafredo pressemøde fredag.

“Det er ikke svært at tage beslutningen om, hvem af os vi skal køre for, da vi alle tre er god venner og vil vinde løb. Jeg har sagt det tidligere, jeg bliver super glad hvis en af de to gutter vinder, og jeg føler at de har det samme med mig.. Hvis en af drengene siger, at i dag har jeg virkelig godt, så er jeg sikker på vi er enige om at køre for ham. Og næste gang er det tid til at arbejde for en anden”, uddyber Mads Pedersen.

Verdensmesteren er debutant i Tour de France.

Trek Segafredo har desuden hollandske Bank Mollema og australske Richie Porte til Tour’en klassement.

Husk du kan få overblik over alle danske rytteres præstationer i Tour’en i den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour. Bestil bogen nu her.