Cyklecross

Hollandsk og belgisk sejr ved EM i cyklecross

17.000 tilskuere overværede søndag cyklecross EM i belgiske Namur. Det blev til belgisk sejr hos herre elite ved Michael Vanthourenhout, der sejrede efter et løb, der blev præget af regn, der startede få minutter inden start. Den forsvarende mester, Lars van der Haar, førte længe, men blev kørt din omkring halvvejs i løbet. Bronzen gik til belgiske Laurens Sweeck.

Hos kvinderne sejrede hollandske Fem van Empel, der startede stille ud, men siden fangede konkurrenterne og passende målstregen 22 sekunder foran landsmand Ceylin del Carmen Alvarado og 36 sekunder foran ungarnske Kata Blanka Vas, der vandt bronze.

Efter EM er overstået har ryttere og tilskuere tid og mulighed for at bruge tid på at spille online casino. Det er en branche i rivende udvikling. Via et klik på Bitcoin betting sider kan du åbne en verden af nye oplevelser både visuelt og lydmæssigt, men også med mulighed for at vinde penge.

Det var Vanthourenhouts anden EM triumf i karrieren, da han også vandt U23 EM i 2013.

Der deltog ikke nogen danske ryttere i eliteklasserne, men hos juniorerne blev det til dansk sølv ved Daniel Weis Nielsen, der kun blev besejret af franske Léo Bisiaux. I U23-rækkerne blev det til sejr hos Emile Verstrynge, der også er verdensmester hos herrerne og hollandske Puk Pieterse hos kvinderne.

Næste cyklecross EM skal afvikles i franske Pont-Château den 4. og 5. november 2023.