Godt internet giver dig cykelsport overalt

Vil du gerne undgå at gå glip af cykelløb? Vil du gerne kunne følge med i spændende løb i bussen eller toget? Så kan du med fordel samle dit internet og TV, så du kan se for eksempel TV 2 Play og Eurosport Player på dine enheder, uanset hvor du er. 

Men første trin er at vælge den rette internethastighed. Hastighederne måles i Mbit, som står for megabit. Og man kan få hastigheder fra ned til 20 Mbit og helt op til 2500 Mbit. 

Når du er bevidst om dit internetforbrug, sikrer du dig, at du ikke betaler for meget for bredbånd. Derudover sikrer du dig, at forbindelsen er stabil og god, når du ser cykelsport. Og så er det slut med en forbindelse, der hakker, mens du prøver at slappe af og nyde at se et spændende cykelløb. 

Få godt og billigt internet
Billigt bredbånd behøver ikke at være dårligt. Billigt kan også være ensbetydende med hurtigt internet. Det handler bare om at være bevidst om sit behov.

Når du er bevidst om, hvor meget du streamer, eller hvad du gerne vil have ud af internettet, kan du sikre dig det billigste internet. Ved du for eksempel, at du streamer og har brug for en hastighed, der kan holde til lidt streaming, kan du med fordel vælge en hastighed på mindst 100 Mbit. Du kan nemlig streame din cykelsport uden problemer med denne hastighed. 

Der er ingen grund til at betale meget for en højere hastighed, hvis du ved, at din husstand for eksempel ikke er fuld af gamere eller mange personer, som streamer utrolig meget på samme tid.

Ved at vælge en hastighed, som matcher din moderate streamingadfærd, får du altså godt internet, og så undgår du at betale for meget for en hastighed, du ikke har behov for. 

Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken hastighed der er den bedste for dig, kan du lave en bredbåndstest på Tjekditnet.dk. Det er en hjemmeside, som Energistyrelsen står bag. 

Stream cykelsport overalt med et godt internetabonnement
Hos mange internetudbydere kan man i dag få internetpakker samt TV og streaming, hvor diverse streamingtjenester følger med, hvilket giver dig mulighed for at streame overalt. For eksempel kan du hos mange udbydere samle TV og internet, hvilket giver dig en solid internetforbindelse og lader dig se sportskanaler og streamingtjenester på din mobil eller iPad på farten. 

Det er er ideelt, hvis du gerne vil følge med i TV 2’s mange cykelløb, mens du sidder i bussen og er på vej hjem fra arbejde. Eller hvis det eneste TV i husstanden er optaget, og du kun kan følge med i et cykelløb via mobilen. 

Der er mange internettilbud derude. Så sørg for at kende dit internetforbrug, så du undgår at betale for meget uden grund, for priserne på internet afhænger af hastigheden. Jo højere hastighed, jo højere er prisen. 

Og hvis du gerne vil kunne streame TV 2 Play og Eurosport Player, mens du er på farten, så prøv at finde et abonnement, hvor TV og internet er samlet. På den måde får du nemlig hurtigt og stabilt fibernet –og så er der også kun én regning og ét sted, du skal henvende dig.