BaneTopartikler

Unge danskere på podiet i Berlin

Lørdag aften kørtes de to afsluttende etaper af U17 omnium i forbindelse med Berlins 6-dagesløb.

Femte etape var et 40 omgangs pointløb. Danske Frederik Erringsø var alene i udbrud i halvdelen af løbet. Den sidste spurt, hvor der blev givet dobbelt point, blev desværre afgørende i østrigernes favør. De sluttede akkurat foran Frederik, der altså blev nr. tre. Finalen blev kørt som et udskilningsløb. Til slut var der to fra det østrigske landshold og de to danske drenge tilbage. Frederik Erringsø sluttede som nr. 2 og Luis Carl Jørgensen nr. tre.

Sammenlagt blev Frederik nr. 3, og var en tur på podiet foran et stort publikum i Velodrom Berlin. Det samme var en meget flot kørende Tusnelda Svanholmer, der vandt pigeklassen.