Flere profiler til Bremens 6-dagesløb præsenteret

Arrangørerne af 6-dageløbet i Bremen, der i år afvikles den 10. til 15. januar har netop præsenteret at profiler som belgiske Iljo Keisse og hollandske Wim Stroetinga er med i denne sæsons løb. Tidligere er også blandt andre belgierne Kenny De Ketele og Moreno De Pauw, tyskerne Theo Reinhart og Achim Burkart, hollandske Yoeri Havik og schweiziske Tristan Marguet blevet præsenteret som deltagere i løbet.

Keisse vandt i øvrigt løbet i 2017 med Marcel Kalz og i 2008 med Robert Bartko.

2019-udgaven blev nr. 55 i række. I bogen 6-dagesløb kan du læse at første gang, der blev kørt 6-dagesløb i Bremen, var i 1964. Her sejrede danske Palle Lykke med svigerfar Rick van Steenbergen. Det er blevet til ren dansk sejr i 1998 ved Jimmi Madsen/Jens Veggerby. Desuden vandt Alex Rasmussen i 2015 med tyske Marcel Kalz.

Det københavnske Bilka 6-dagesløbet skal køres fra 31. januar til 5. februar i Ballerup Super Arena. Køb din billet via Sweetdeal her.

Iljo Keisse deltager også i 100 km parløb/Nytårsstævnet den 29. december i Ballerup Super Arena. Køb din billet til dette stævne via Sweetdeal her.