Syv danskere med i 3-dagesløbet i Manchester

Syv danskere er med, når der den 22. til 24. marts afvikles et 3-dagesløb i Manchester som en del af den internationale 6-dagesserie.

Hos kvinderne er det Amalie Winther Olsen, Michelle Lauge og Tusnelda Svanholmer, der er de danske repræsentanter. Winther Olsen og Lauge kører sammen, mens Tusnelda Svanholmer skal køre med irske Ellen McDermott. Hos herrerne er det Jesper Mørkøv og Marc Hester, der deltager for Danmark. I sidstnævnte er danskerne blandt parrene, der vil kunne blande sig i toppen af klassementet. Favoritter er dog hollænderne Yoeri Havik/Wim Stroetinga plus polakkerne Wojciech Pszczolarki/Daniel Staniszweski, belgierne Kenney De Ketele/Jules Hesters, østrigerne Andreas Graf/Andreas Müller med de lokale Chris Latham/Andrew Tennant som outsidere. 16 par deltager.

Som pacere deltager danskerne Dan Schwartz og Renë Dupont.

Efter løbet i Hong Kong fører netop Havik/Stroetinga løbsserien. Verdensmesterne Roger Kluge/Theo Reinhardt er på andenpladsen og Hester/Mørkøv på tredjepladsen. Danskerne er allerede kvalificeret til finalen i Brisbane til april.