De hårdeste cykelløb du kan oddse på

Hvis du ser alle de store cykelløb hver sommer, så kan det være at du skal overveje at begynde at oddse på dem. Det kan nemlig være rigtig sjovt at oddse på cykelløb, især hvis man i forvejen er interesseret i cykelsport. Der er dog et par ting, som du skal vide om betting generelt, inden du begynder at oddse på cykelsport. Du har sikkert hørt folk snakke om det før, betting uden licens. Men der er mange, som i virkeligheden ikke rigtig ved, hvad det betyder, og hvad det indebærer. For hvad er licens overhovedet? Det korte svar til det spørgsmål er, at det er en udmærkning, som den danske spillemyndighed giver til sider, der lever op til alle de danske krav til betting sider. Det betyder også, at du kan være sikker på, at det er en sikker betting site, som du bruger, hvis den har dansk spillelicens.Hvis du gerne vil vide mere om fordelene og ulemperne ved sider, der ikke har dansk spillelicens, så har vi samlet en guide til dig her. Du kan også læse en mere udførlig guide på bettingudenlicens.com.

De fem hårdeste cykelløb i verden

Hvis du overvejer at begynde at oddse på cykelsport, så er det sikkert en af de store cykelløb, som du overvejer at oddse på. Det er dog ikke altid de største cykelløb, som også er det hårdeste. Det er faktisk ofte andre cykelløb, som bliver vurderet som de hårdeste.

·  Det cykelløb som bliver vurderet som det hårdeste cykelløb hedder La Ruta de los Conquistadores, og det er kun for de aller sejeste og bedste cykelryttere i verden. Det er især hårdt, da det foregår på ujævn jord, og det kører over hele fem bjerge.

·  Det andet hårdeste er vurderet til at være Trans Pyr, som foregår i Spanien over otte dage. Ligesom La Ruta så foregår det også på ujævn terræn.

·  Det tredje hårdeste er Race Across America, som er endnu længere end Tour de France, samtidig så for cykelrytterne næsten ingen tid til at sove og slappe af.

·  Det fjerde hårdeste er Tour de France, som nok også er det mest kendte cykelløb i verden.

·  Til sidste er det femte hårdeste The Tour Divide som foregår i Amerika og Canada. I dette løb er alle cykelryttere fuldstændig på egen hånd.

Fordele ved sider uden licens

Der er dog også en række fordele ved sider, der ikke har dansk licens. De fleste der spiller på sider uden dansk licens, gør det, fordi at der er bedre odds på dem. Du vil nemlig opleve, at sider uden dansk licens, ofte tilbyder bedre odds end danske sider. Derudover skal de ikke leve op til alle de danske regler for bettingsider, som nogle gange kan være ret strenge. Derfor kan du blandt andet spille for højere beløb end på de danske sider, da de ikke er underlagt de samme regler. De tilbyder også ofte bedre bonusser, da der i Danmark er regler for, hvor store bonusser må være, og hvilke bonusser man må tilbyde. Du vil derfor også ofte opleve, at du kan få bedre bonusser på sider, som ikke har dansk spillelicens.