De bedste cykelevents at oddse på

Hvis du er blevet bidt af cykelløb og elsker at følge med i sporten, så kan det være fristende at gå i gang med noget sportsbetting. Det er ikke kun forbeholdt f.eks. fodbold, for med kæmpe events som Tour De France i cykelsporten, så er der også oplagte muligheder for at vinde penge hvis du forudsiger løbets resultat korrekt. Men hvor skal man overhovedet starte når man begynder sin research og skal til at oddse? I denne artikel har vores samarbejdspartner Videoslots samlet et kort overblik over de største events indenfor cykelsports og lidt information om hold og ryttere. Hvis du er til online kasino, så har de et godt udvalg af videoslots, blackjack, poker og meget mere.

Grand Tours – årets højdepunkter
Alle, uanset om man er cykelentusiast eller ej, kender til Tour de France som et af de største højdepunkter. Men vidste du, at denne tour er en del af de absolut tre største cykelevents på året? Tour de France bliver (sjovt nok) afholdt i Frankrig, men har ofte løb i andre lande også – f.eks. i 2022, hvor København skal være vært for startskuddet til touren. Der er generelt stor mediebevågenhed og inde på tourens officielle hjemmeside kan du finde ranglister, hold og nyheder.

Det andet store event, som bliver afholdt før Tour de France, er Giro d’Italia – og som navnet antyder, er det en italiensk tour, som også får en del opmærksomhed. Endelig så er der også Vuelta a España i Spanien, som på samme måde som de andre to også har flere etaper og også går gennem andre lande til tider. Den får knapt så meget opmærksomhed af de danske medier, men da den afholdes efter de to første tours, så har du tid til at blive bekendt med sporten inden du kaster dig ud i at oddse på den.

Mindre løb og danske events
Kvinderne har typisk også deres egne mesterskaber, f.eks. UCI Women’s WorldTour, men vi vil også gerne nævne Giorni delle Rose som et eksempel på et spændende løb, hvor der både er en kategori for mænd og kvinder. Den finder typisk sted i slutningen af juni og starten af juli, så hvis du ikke kan få nok af cykling, så er det et fint sted at supplere når du vil have mere end bare f.eks. Tour de France.

Det er heller ikke kun i udlandet at det er værd at følge med i cykelløb – i Danmark har vi også en stærk tradition for cykling, og især f.eks. Landevejs DM og baneløb er yderst populære. Det er også værd at følge godt med i hvilke danske stjerner der høster gode resultater nu, for OL ligger lige om hjørnet – så hvis du følger med i tendenserne nu, så er du også bedre klædt på til at følge med når OL går i gang. Hos cyclingworld.dk får du både adgang til nyheder om internationale og danske stjerner, og der er en stor resultatdatabase du kan bruge i din analyse.