Internationalt landevej

DBC skal være værter for tre store cykelevents i Ballerup Super Arena

Torsdag indledes banedisciplinerne ved de olympiske lege i Rio, og snart starter også den danske banesæson for alvor.

DBC (Dansk Bicycle Club) skal i den kommende sæson være værter for tre store cykelevents i Ballerup Super Arena, og klubben håber på at skabe tre dage med cykelfest og masser af tilskuere. De tre store stævner er EM i Derny Pace den 1. november, DM i parløb over 50 km den 1. december samt det traditionelle nytårsstævne, hvor der igen i år bliver kørt et ekstremt hårdt 100 km internationalt parløb den 29. december.

“Vi planlægger at lave tre store cykelevents til glæde for både deltagerne, publikum og dansk banesport. Vi vil gerne vise det bedste dansk banesport kan præstere, og håber på stor opbakning fra sponsorer samt at der kommer masser af mennesker i hallen”, forklarer Jimmi Madsen fra DBCs bestyrelse.

Ud over de tre store stævner arrangerer DBC, som tilfældet har været i mange år, også en række øvrige løbsdage i Ballerup Super Arena. Heriblandt skal der afvikles flere DM-stævner, men også almindelige løbsdage. Sæsonen åbner torsdag den 13. oktober. Se kalenderen via http://cykelbanen.dk/?page_id=61.