Danske baneprofiler på vej tilbage efter skader

Hele tiden udklækker danske banecykling nye profiler og landsholdsryttere. Men desværre bliver en række af disse også sat tilbage af skader.

Tre profiler der har været plaget af skader er dog nu på vej tilbage. Niklas Larsen og Mathias Krigbaum gjorde lørdag comeback i Gran Prix Odense på Odense Cyklebane. De to kørte som par, og fik markeret sig med at Niklas Larsen blev nr. to i dagens B-heat i keirin samt med en sjetteplads i omgang på tid, Men i den afsluttende jagt over 50 km, måtte de se sig kørt tre omgange tilbage, og endte som nr. 13. Niklas Larsen har ikke været i konkurrence siden PostNord Danmark Rundt grundet skader, mens Krigbaum stort set ikke har kørt i et år grundet både sygdom et brud omkring hoften.

Også Frederik Rodenberg er endelig på vej tilbage efter en knæskade. “Det virker, som om jeg har fået hul på bylden. Jeg har fundet en måde, hvor jeg kan træne uden smerte og kan bygge min krop op igen. Jeg satser meget på at komme tilbage i løbet af næste sæson”, udtaler Rodenberg til Ritzau. Frederik Rodenberg har været plaget af knæproblemer i mere end et år, men har fortsat det at blive en del af det danske banelandshold til OL ved OL 2020 som et stort mål.