Christian Moberg bliver ledende sportsdirektør på coloquick

Det Skive-baserede Team coloQuick har besluttet at foretage en organisatorisk ændring i den sportslige ledelse med henblik på sæsonen 2021.

Den nuværende ledende sportsdirektør, Brian ”Hellerup” Petersen, har fået så store udfordringer i sit civile job, at det ikke kan forenes med jobbet som den sportslige leder af cykelholdet coloQuick. Derfor har han bedt sig fritaget for lederjobbet, og ny ledende sportsdirektør bliver den tidligere rytter på holdet, Christian Moberg Jørgensen, der gennem den seneste sæson har været assisterende sportsdirektør.

Brian ”Hellerup” Petersen fortsætter dog en en montor-rolle for den nye ledende sportsdirektør.

“Mentor-ordningen betyder, at Moberg til enhver tid kan kontakte mig, og at jeg i den første tid vil være med ind over, når der skal træffes større beslutninger. Jeg synes vi har fået et rigtig stærkt sportsdirektør-team, hvor jeg hidtil ikke har kunnet drive det uden Moberg og Tonny Breiner, og fremover er jeg sikker på, at Moberg også vil være glad for at kunne hente støtte og hjælp hos Breiner og mig”, forklarer Brian Petersen.

Christian Moberg starter i sit nye job den 1. december, og vil få base i Skive, hvor han vil være flere dage om ugen i hovedkvarteret på Holstebrovej. “Jeg er overbevist om, at det vil forstærke administrationen og den sportslige ledelse omkring Team coloQuick, at sportsdirektøren nu bliver fuldtidsansat. Jeg har hidtil haft en fast dag i Skive, mens resten blev klaret pr. telefon, men fremover vil der kunne sendes informationer ud døgnet rundt alle ugens dage”, siger Brian ”Hellerup”, der har været utrolig glad for den tid han har været ledende sportsdirektør hos coloQuick. “Jeg vil stadig som almindelig sportsdirektør være ude til en masse løb i næste sæson, og her hjælpe til Moberg med alt det jeg kan. Jeg vil blot ikke være med i den daglige drift”.

“Da jeg for et par år siden skulle tænke på min fremtid, var en af de største ønsker at være sportsdirektør på øverste hylde, hvilket nu bliver en realitet. Der er utrolig mange nye ting at lære og derfor er jeg utrolig glad for at Tonny Breiner og Brian Hellerup stadig er en del af teamet sammen med Per Baadsgaard”, udtaler Team coloQuicks nye chef og daglig leder.