Cavendish ikke med i Tour de France

Den britiske sprinter Mark Cavendish har i en årrække drømt om at slå Eddy Merckx’ rekord med antal etapesejre i Tour de France. Manden med kælenavnet Kannibalen har vundet 34 etaper i verdens største cykelløb. Cavendish er noteret for 30 sejre. Briten er dog blevet 35 år, og det er netop blevet offentliggjort, at han ikke er udtaget til årets Tour.

Cavendishs Bahrain McLaren har udpeget Mikel Landa som deres teamleder. Landa blev nr. fire i Tour’en i 2007 og har også vundet flere etaper i både Giro d’Italia og Vuelta a Espana. Teamet har også en hurtig rytter med i Tour’en i form af italienske Sonny Colbrelli. Desuden er hollandske Wout Poels, spanierne Pello Bilbao og Rafael Valls, italienske Damiano Caruso , østrigske Marco Haller og den slovenske tidligere U19 og U23 verdensmester Matej Mohoric en del af Bahrain McLarens Tour-team.

Få overblik over danske rytteres præstationer i Tour’en i den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour. Bestil bogen nu her.

Til årets Tour de France kan du på Zweeler sammensætte dit Fantasy hold, og vinde store pengepræmier. Læs mere på: Tour de France Fantasy spil.

Også det polske CCC team har udtaget Tour de France holdet. Læs om dette i nedenstående.