BaneTopartikler

Par nr. 3 vandt i en fyldt Ballerup Super Arena. Næste opgave er 3-dagesløb

Danmarks ældste og største cykelklub, DBC, arrangerede lørdag det traditionsrige Nytårsstævne, der trak 2600 tilskuere til Ballerup Super Arena. Fra kl. 18 til 23 var der stemning og fest og masser af flot cykelløb.

Dagens par nr. 3, Iljo Keisse/Niki Terpstra fra henholdsvis Belgien og Holland, vandt dagens Beckers Malings 100 km parløb. Løbet blev vundet i rekordtid for 100 km parløb i Danmark med 1 time, 50 minutter og 50 sekunder. Sejren blev sikret, da Keisse/Terpstra erobrede i finalen den afgørende omgang og endte dermed en omgang foran foran fire par.

Par nr. 7, Michael Mørkøv/Mads Pedersen blev nr. to og de unge Robin Skivild/William Blume nr. tre. På fjerdepladsen endte Andreas Kron/Andreas Stokbro, Marc Hester og Oliver Wulff Frederiksen blev nr. fem og de meget unge Carl Frederik Bevort/Adam Holm Jørgensen blev nr. seks.

Resultater fra Nytårsstævnet kan ses på dette link.

Næste store opgave for DBC er det nye 3-dagesløb, der arrangeres den 7. til 9. februar. Billetter til løbet kan allerede nu købes via www.Billetsalg.dk.