Tvivl om Tour-vinderen kan komme til Europa

Den europæiske union (EU) fastholder fortsat et forbud mod at personer fra en række lande med store udbrud af corona kan få lov til at komme ind i Europa. Dette forbud omfatter blandt andet USA og Colombia, hvor en række store cykelprofiler opholder sig. Sidste års Tour de France vinder Egan Bernal fra Team Ineos opholder sig i sit hjemland, Colombia, og kan umiddelbart ikke komme til Europa.

Ifølge VeloNews arbejdes der dog for en løsning med at bringe en række colombianske ryttere til Madrid, hvor der findes gode forhold for at teste for corona. Ud over Bernal opholder blandt andre også Rigoberto Urán (EF Pro Cycling), Esteban Chaves (Mitchelton-Scott) og Nairo Quintana (Arkéa-Samsic) sig i Colombia. Desuden opholder en lang række amerikanske WorldTour-ryttere opholder sig i USA.

Den 1. august indledes WorldTour’en med Strade Bianche i Italien. Den 29. august indledes Tour de France.

Husk at den 6. juli udkommer den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.