Andreas Kron til Lotto Soudal

22-årige Andreas Kron har skrevet kontrakt med det belgiske World Tour team Lotto Soudal.

Kron skifter fra Riwal Readynez, hvor han har kørt de seneste fire år.

“Jeg ser virkelig frem til at køre for Lotto Soudal. Det er et stort skridt, og jeg er stadig ung. Men jeg mener det er et godt tidspunkt for min udvikling efter fire år hos Riwal”, udtaler Andreas Kron. “Lotto Soudal har stor fokus på min udvikling som rytter og som person, hvilket var grunden til at jeg tog den vej. De ser ud til at have en solid plan og en matcher godt med, hvor jeg ser mig selv.”

“Jeg så ham blive nr. fem i sidste års VM i Harrogate i hårdt og dårlig vejr. Han viste, at han er en rytter med karakter. Vi har holdt øje med Andreas i et stykke tid. Med dette store skridt for ham, vil vi som team give ham den bedst mulige støtte til at fortsætte hans positive udvikling. Andreas har fortalt, at han vil satse på bakkede klassikere og etapeløb på en uge. Vi vil give ham den nødvendige tid, men vi er sikker på at han snart vil vise hans kapacitet”, udtaler Lotto Soudal manager John Lelangue.

Kron har netop markeret sig i det belgiske Wallonien Rundt. I sidste uge kørte han i bjergtrøjen i det franske La Route d’Occitanie. I februar blev han nr. ni i Trofeo Laigueglia.
Sidste år blev Kron nr. fem ved U23 VM. Blandt andet er det også blevet til en fjerdeplads i U23-udgaven af Gent-Wevelgem og en etapesejr i Flèche du Sud.