Bane

6-dagesfeltet til Ballerup er komplet

Med endnu to stærke par på startlisten er feltet til det 55. københavnske 6-dagesløb nu komplet. 16 par, heriblandt fem danske, skal dyste den 26. til 31. januar.

De to seneste tilføjet par til 6-dagesløbets startliste er hollænderne Yoeri Havik/Wim Stroetinga, der skal køre som Par nr. 11 samt tyskerne Max Bayer/Christian Grasmann, der bliver løbets par nr. 10. To par der har bevidst deres høje niveau ved flere lejligheder. Seneste har Grasmann vundet 6-dagesløbet i Rotterdam, og lige nu kører Havik med helt i front i Bremens 6-dagesløb sammen med danske Jesper Mørkøv.

Dermed er 16 par på startlisten, når der skal køres fra den 26. til 31. januar.

“Vi har fået samlet et helt fantastisk stærkt felt til 6-dagesløbet, og vi glæder os til at komme i gang. Der er stor fokus på Par nr. 7, men der er masser af par, der kan og vil udfordre dem. Belgierne De Ketele/De Pauw har kørt på fantastisk højt niveau i denne sæson, hvilket også gælder for tyskerne Lampater/Kalz. Desuden er der jo Par nr. 9 med Hester og Jesper Mørkøv og mange andre”, forklarer sportschef for 6-dagesløbet Jimmi Madsen.

Fem danske par deltager i det professionelle felt. Desuden er Tyskland, Østrig, Holland, New Zealand, Australien, Tjekkiet, Frankrig og Belgien repræsenteret med par. I de øvrige felter ved 6-dagesløbet i Ballerup deltager der blandt andet ryttere fra Norge, Sverige, Storbritannien, USA, Spanien, Irland og Italien. Der er helt 16 nationer repræsenteret ved eventet.

Det komplette felt til den 55. udgave af det københavnske 6-dagesløb:
1 Casper Folsach/Frederik Rodenberg Madsen (DEN)
2 Leif Lampater/Marcel Kalz (GER)
3 Andreas Müller/Andreas Graf (AUT)
4 Nick Stöpler/Roy Pieters (NED)
5 Regan Gough/Pieter Bulling (NZL)
6 Tirian McManus/Joshua Harrison (AUS)
7 Lasse Norman/Michael Mørkøv (DEN)
8 Frederik Schwartz/Andreas Stokbro (DEN)
9 Marc Hester/Jesper Mørkøv (DEN)
10 Christian Grasmann/Max Beyer (GER)
11 Yoeri Havik/Wim Stroetinga (NED)
12 Alex Rasmussen/Casper Pedersen (DEN)
13 Achim Burkart/Nico Heßlich (GER)
14 Denis Ruguvac/Jan Kraus (CZE)
15 Morgen Kneisky/Benjamin Thomas (FRA)
16 Kenny De Ketele/Moreno De Pauw (BEL)

Læs mere om 6-dagesløbet på http://6dagesløb.dk. Billetsalget til løbet foregår via BT shop.