Bane

World Cup sejr i 4000 meter. Tredjeplads i omnium til Folsach

Danmark vandt i overbevisende stil 4000 meter holdforfølgelse ved World Cupen i colombianske Cali. Niklas Larsen, Frederik Rodenberg Madsen, Casper Pedersen og Julius Johansen vandt lørdag finalen i tiden 3.59.475 min. Det var halvandet sekund bedre end modstanderen, det russiske firmahold Lokosphinx.

I første runde havde det danske hold slået banerekord i Cali med 3.56.340 min og i finalen var der aldrig tvivl om udfaldet. Rusland blev nummer tre efter sejr over Schweiz i finalen om bronze.

Lørdag blev World Cuppens omnium afviklet i konkurrencens nye format, som er over kun én dag. Her endte Casper Folsach på podiet med en tredjeplads. Folsach kørte konstante placeringer hjem og havde styrken til at snuppe sejren i pointløbets sidste spurt og kravle op på podiet.

Tidligt på lørdagens blev Casper Folsach nummer fire i scratch. Dernæst blev han nummer seks i den nye konkurrence tempoløb (pointløb med et point til vinderen af hver spurt). Han blev nummer fire i udskilningsløbet og kørte til sidst et særdeles fornuftigt pointløb, som gav den samlede tredjeplads.

Søndag skal Casper Folsach på cyklen igen, når han skal køre parløb sammen med Niklas Larsen i World Cuppens afsluttende konkurrence.