Tidligere verdensmester med i Bilka 6-dagesløbet

Feltet til Bilka 6-dagesløbet 2019 begynder at tage form. Senest er det lykkedes for arrangørerne at få lavet en aftale med den tidligere verdensmester i pointløb Jonathan Dibben.

24-årige Jon Dibben er en del af de mange britiske ryttere, der i disse år dominerer international banecykling. Allerede som junior viste briten sit store talent med blandt andet VM sølv i omnium i 2012. Karrierens foreløbige største triumf kom i 2016, hvor Dibben blev verdensmester i pointløb på hjemmebane i London. Desuden var han med til at vinde sølv i holdforfølgelse efter Australien, men en placeringer foran Danmark.

“Jon Dibben er en super stærk rytter, som jeg glæder mig til at se i Bilka 6-dagesløbet. Og jeg er sikker på at han bliver en stor at følge oplevelse for tilskuerne”, lyder det fra sportschef Jimmi Madsen.

Dibben har også markeret sig som landevejsrytter, hvor han på Team Sky blandt andet har vundet en enkeltstart i Tour of California. Et bevis på at det er en verdensklasserytter der kommer til Bilka 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena.

Bilka 6-dagesløbet 2019 skal afvikles den 29. januar til 5. februar. Billetsalget er godt i gang via Sweetdeal.dk.

Husk at få opdateret din viden om 6-dagesløb. Bestil den nye bog, 6-dagesløb, her.